Două persoane au murit sâmbătă seara, într-un accident rutier în judeţul Dolj, în care au fost implicate o maşină şi o căruţă, acestea răsturnându-se într-un şanţ de colectare a apelor pluviale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă seara, poliţiştii de la Serviciul Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 56, între localităţile Perişor şi Radovan s-a produs un accident rutier.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau patru persoane şi un vehicul cu tracţiune animală, care în urma impactului s-au răsturnat într-un şanţ de colectare a apelor pluviale”, arată comunicatul IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, au murit un bărbat de 52 de ani din Craiova, pasager pe locul din dreapta faţă a maşinii şi căruţaşul, în vârstă de 53 de ani din Radovan.

De asemenea, conducatorul auto, în vârsta de 32 de ani, din Craiova şi un bărbat de 33 de ani din aceeaşi localitate, pasager in autoturism, au fost transportaţi la spital fiind conştienţi.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauza, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă  Ei continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, poliţiştii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.