Bărbatul suspectat că şi-a ucis colegul de muncă a fost reţinut de poliţiştii doljeni pentru 24 de ore. Anchetatorii au stabilit că el şi-a înjunghiat victima cu un cuţit. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că în urma cercetărilor realizate după decesul unui bărbat de 50 de ani anchetatorii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 43 de ani, din comuna Dioşti, pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În fapt, în dimineaţa zilei de 09 ianuarie, în jurul orei 06.35, bărbatul de 43 de ani, l-ar fi lovit cu un cuţit în zona toracică pe bărbatul de 50 de ani, lovituri în urma cărora a rezultat decesul celui de-al doilea. Persoana reţinută a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestuia”, a precizat IPJ Dolj.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, luni dimineaţă, prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din Craiova, un bărbat a fost agresat fizic.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, fiind găsit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconştienţă. A fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 50 de ani”, anunţase IPJ Dolj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.