Doi pacienţi care au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara s-au vindecat şi urmează să fie externaţi. Este vorba de o fată de 15 ani din Timişoara şi un bărbat din Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Testele unei paciente de 15 ani din Timişoara şi al unui bărbat din Hunedoara, internaţi cu coronavirus la Spitalul de Boli Infecţioase, au ieşit negative, astfel că aceştia vor fi externaţi, au anunţat reprezentanţii spitalului.
 
Prima care va pleca acasă este fata de 15 ani, urmând ca bărbatul din Hunedoara să fie externat peste câteva zile, el rămânând sub supravegherea medicilor.
 
Fata de 15 ani este elevă la acelaşi liceu din Timişoara unde a fost depistat un băiat de 16 ani al cărui unchi s-a întors recent din Italia. Atât bărbatul, cât şi nepotul său au avut coronavirus, însă s-au vindecat.
 
Şi bărbatul din Hunedoara s-a întors recent din Italia.
 
În acest moment, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara se mai află intrenată o fată de 16 ani din Hunedoara, fiica bărbatului declarat vindecat.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.