Doi pacienţi aflaţi în stare gravă au fost transportaţi, marţi, cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române pe ruta Otopeni - Cluj - Hanovra (Germania).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat marţi, 21 iunie, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, pentru a efectua o misiune de transport umanitar a doi pacienţi aflaţi în stare gravă, pe ruta Otopeni – Cluj - Hanovra (Germania) şi retur", a transmis Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Echipa medicală care a monitorizat pacienţii pe timpul zborului a fost formată din specialişti din cadrul SMURD şi ai Bazei 90 Transport Aerian, iar transportul pacienţilor de la unitatea spitalicească către aeroport s-a realizat cu ambulanţe ale SMURD.

Aeronava a decolat de la Cluj către Hanovra  în jurul orei 11.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.