Echipajele ASPA au capturat doi câini de talie mare, Cane Corso, de pe o stradă din Sectorul 3. Animalele erau nemicrocipate, dar proprietarul lor a sunat pentru a anunţa că au ieşit din curte şi nu-i mai găseşte. Bărbatul urmează a fi sancţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, mai mulţi cetăţeni au semnalat prezenţa a doi câini de talie mare din rasa Cane Corso, fără însoţitor, pe strada Tudor Ion din Sectorul 3. În zona menţionată a ajuns de urgenţă un echipaj ASPA care a reuşit să captureze cei doi câini. Câinii au fost transportaţi la adăpostul ASPA, unde au fost verificaţi în scopul identificării proprietarului”, a transmis, joi, ASPA.

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor, a rezultat că aceştia nu sunt microcipaţi.

”Biroul Relaţii cu Publicul al ASPA a fost contactat telefonic de către proprietarul câinilor care a sesizat faptul că doi câini Cane Corso, pe care îi deţine, au reuşit să iasă din curtea imobilului în care locuieşte şi nu îi mai găseşte”, a mai transmis ASPA.

Instituţian a precizat că a fost sesizată Direcţia pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române în scopul de a sancţiona contravenţional proprietarul animalelor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.