Doi angajaţi ai Ministerului Afacerilor Externe (MAE), unul cu funcţie de execuţie în cadrul Centralei şi altul de la Ambasada României la Londra, au fost confirmaţi cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ministerul Afacerilor Externe informează că un angajat MAE din cadrul misiunii României la Londra a fost confirmat cu infecţia cu COVID-19. De asemenea, un angajat cu funcţie de execuţie din cadrul Centralei MAE a fost depistat pozitiv cu COVID-19", a transmis, luni, MAE.

Ministerul precizează că, până în prezent, nu au fost identificate şi alte cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaţilor din cadrul misiunii României la Londra sau din cadrul Centralei MAE corelate cu cele două cazuri.

"Atât în cazul misiunii României la Londra, cât şi în cazul Centralei MAE, au fost luate, în regim de urgenţă, toate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, precum şi măsuri de protecţie pentru restul colectivului", arată MAE.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.