Unsprezece persoane salvate de pe munte în ultimele 24 de ore au necesitat transport la spital, anunţă duminică Dispeceratul Naţional Slavamont.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 19 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. În cazul acestor intervenţii au fost salvate 19 persoane, dintre acestea 11 fiind predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, a transmis Dispeceratul Naîional Salvamont.

Cele mai multe apeluri, 7, au fost primite de Salvamont Cluj, câte 3 de Salvamont Gorj şi Salvamont Lupeni, 2 apeluri pentru Salvamont Voineasa şi câte un apel la Salvamont Prahova-Azuga, Maramureş, Caraş Severin şi Harghita.

Au mai fost primite 25 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice  din zona montană.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.