Directorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, şi-a înaintat demisia, luni, la doar o zi după vizita ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, la unitatea medicală suport Covid din judeţul Buzău. Danielescu s-ar fi supărat că nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii, iar Nelu Tătaru a fost întâmpinat de primar şi managerul medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse medicale au declarat, luni, pntru News.ro, că directorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, a demisionat, iar decizia sa ar avea legătură cu vizita de duminică a ministrului Nelu Tătaru.

Managerul unităţii medicale nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii şi nu a reuşit să ajungă la unitatea medicală în timp util.

Ministrul Nelu Tătaru a fost întâmpinat, duminică,  la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat de primarul Sorin Cîrjan şi de directorul medical Felicia Vasile ceea ce l-ar fi deranjat pe Danielescu în contextul reproşurilor şi dispoziţiilor primite de la responsabilul de la Bucureşti.

În încercarea de a detensiona situaţia, dar şi de a-l convinge pe Danielescu să revină asupra deciziei sale radicale, primarul Sorin Cîrjan a convocat, luni după-amiază, o şedinţă de urgenţă la Spitalul Municipal.

Contactat telefonic, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a precizat că nu poate face nicio declaraţie în acest caz, însă a precizat că va avea o nouă întâlnire cu managerul Spitalului Municipal pentru a-l convinge să se răzgândească. 

Managerul Adrian Danielescu nu a putut fi contactat pentru a explica motivele demisiei sale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.