Directorul Spitalului Judeţean Sibiu afirmă că pandemia va înceta prin vaccinare, nu prin protestele fără mască din stradă. Acesta afirmă că medicii şi colegii lor sunt adevăraţii eroi ai României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Medicii şi colegii lor sunt adevăraţii eroi ai României. Pandemia va înceta prin vaccinare, nu prin protestele fără mască din stradă”, a scris, pe Facebook, directorul Spitalului JUdeţean Sibiu, Florin Neag. La rândul lor, reprezentanţii unităţii medicale au postat un mesaj de mulţumire pe pagina oficială a spitalului. ”Mulţumim medicilor pentru că fac tot ceea ce pot pentru a stopa pandemia. Haideţi fim şi noi eroi, în felul nostru, şi să facem tot ceea ce putem pentru a-i ajuta, prin respectarea regurilor! Este un efort necesar pentru a reveni la o viaţă normal”, se arată pe pagina oficială a Spitalului Judeţean Sibiu. În timpul protestelor din ultima perioadă, în unele zone ale ţării protestatarii au strigat ”Asasinilor” medicilor şi cadrelor medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.