Directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Dorin Ionescu, a fost demis şi va activa în continuare ca medic pe Secţia Nefrologie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse, directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Dorin Ionescu, a fost demis, în urma verificărilor pe care Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii le-a făcut la unitatea medicală.

Potrivit Libertatea, personalul Secţiei Nefrologie a acuzat directoul medical că nu le-a oferit ecipamente de protecţie, fiind puşi în pericol de infectare cu noul coronavirus.

De asemenea, directorul medical s-ar fi opus testării unui pacient cu simptome de coronavirus, adus de la Clinica de dializă Diaverum.

Medicul Dorin Ionescu va activa în continuare în cadrul spitalului, pe secţia Nefrologie.

În 22 martie, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Adriana Nica, a fost suspendat din funcţie pentru deficienţe de management şi pentru că nu a decis măsurile necesare şi suficiente pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus în rândul pacienţilor şi al personalului medical.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.