Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină, a fost confirmat cu noul coronavirus, el fiind internat în spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor DSP Brăila, trei angajaţi ai instituţiei au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus săptămâna trecută. Ulterior, şi alţi angajaţi ai DSP Brăila au prezentat simptome de boală şi s-au testat.

La acest moment, focarul de la DSP Brăila a ajuns să numere 6 persoane infectate, una dintre ele fiind directorul instituţiei, Gabriel Ciochină. Acesta este internat în spital, având febră moderată şi tuse.

În judeţul Brăila, numărul cazurilor de coronavirus a ajuns de la debutul pandemiei la 2.689, joi fiind raportate 47 de noi cazuri. În judeţ,  numărul persoanelor decedate de la începutul pandemiei este de 115.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.