Directorul Direcţiei Contrainformaţii, Tiberiu – Silviu Dumitrache, a fost împuternicit să exercite funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă a MAI, începând de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat că, începând de luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, a încetat împuternicirea colonelului Petru – Răzvan Măgură în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă şi cea a lt.-colonelului Lucian – Mihai Popa în funcţia de prim-adjunct al directorului general al DGPI.

”Cu aceeaşi dată, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, domnul colonel Tiberiu – Silviu Dumitrache, directorul Direcţiei Contrainformaţii, a fost împuternicit să exercite funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă a MAI”, a transmis MAI.

Ofiţerul are o vechime de peste 14 ani în activitatea de informaţii şi protecţie internă şi a ocupat mai multe funcţii de execuţie şi de comandă în cadrul DGPI.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.