Directorul filialei Neamţ a Crucii Roşii, Florin Pîclea, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni, a murit, duminică. Pîclea a condus timp de 18 ani Crucea Roşie Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am primit cu adâncă tristeţe vestea trecerii la cele veşnice, astăzi în jurul orei 12:00, la vârsta de 64 de ani, a colegului nostru Florin Pîclea, cel care timp de 18 ani a fost directorul Filialei Neamţ a Crucii Roşii Române. Domnul Florin Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Judeţean Neamţ. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat şi cu diabet”, a transmis, duminică, Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roşii Române.

După 26 de ani de activitate în domeniul industrial, Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamţ a Crucii Roşii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi.

”În calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul judeţului Neamţ, dezvoltând numeroase activităţi în beneficiul celor mai vulnerabile persoane. În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari şi pentru toţi cei care l-au cunoscut şi preţuit, le adresăm tuturor condoleanţe şi îi încredinţăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roşii Române. Astăzi, Crucea Roşie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii”, a mai transmis directorul Crucii Roşii.

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus care au murit a ajuns, duminică, la 1.266. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.