Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat, vineri, demiterea directorului adjunct al Penitenciarului Bacău, după ce, în urma unui control, s-au constatat deficienţe ”pe linia siguranţei locului de deţinere”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a efectuării unor verificări pe linia siguranţei deţinerii şi regim penitenciar, la nivelul Penitenciarului Bacău, în urma cărora au fost identificate deficienţe raportat la modul de îndeplinire a atribuţiilor prevăzute de lege şi regulamente, astăzi, 03.07.2020, conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus revocarea din funcţie a directorului adjunct pentru siguranţa deţinerii şi regim penitenciar”, a transmis, vineri, ANP.

Deficienţele identificate vizează ”atribuţiile specifice, pe linia siguranţei locului de deţinere”, fără ca ANP să precizeze concret care au fost problemele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.