Directorul general în cadrul Ministerului Sănătăţii Amalia Şerban a anunţat că rata de ocupare a paturilor destinate pacienţilor cu COVID este de 22%, iar pe judeţe variază între 5% şi 41%, precizând că astfel şcolile îşi pot continua activitatea săptămâna viitoare. Pe site-ul Ministerului Sănătăţii, cel mai ridicat grad de ocupare a paturilor apare la Cluj - 43.19%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În acest moment rata de ocupare a paturilor la nivel naţional este de 22%, iar pe judeţe variază între 5 şi 41% astfel încât săptămâna viitoare şcolile îşi vor putea continua activitatea”, a declarat, joi, Amalia Şerban, director general al Direcţiei de asistenţă medicală, medicină de urgenţă şi sănătate publică din Ministerul Sănătăţii. 
 
Conform informaţiilor de pe site-ul Ministerul Sănătăţii, judeţele cu cea mai mică rată de ocupare a paturilor sunt Mehedinţi – 4, 8%, Brăila – 5,96% şi Covasna – 6,78%, iar la polul opus se află Cluj – 43,19% şi Suceava – 41,19%.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.