Direcţia Generală de Salubritate Sector 3 a fost amendată de Poliţia Locală cu 5.000 de lei, întrucât mai multe străzi nu au fost spălate şi măturate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţia Locală derulează ample acţiuni de verificare a modului în care se face curăţenie în centrul Capitalei. Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Salubritate au acţionat pe străzile Nicolae Tonitza, Sf. Dumitru şi Blănari şi au constatat că acestea nu au fost spălate şi măturate”, a transmis, miercuri, Primăria Capitalei.

Sursa citată a precizat că Direcţia Generală de Salubritate Sector 3 a fost sancţionată contravenţional pentru nerespectarea prevederilor HCGMB nr. 247/2018 (Regulamentul privind salubrizarea, igienizarea şi înfrumuseţarea Centrului Istoric), cu amendă în valoare de 5.000 lei.

”Precizăm că serviciile de salubritate ale oraşului sunt atribuţia exclusivă a primăriilor de sector”, au mai transmis oficialii primăriei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.