Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a primit 810 doze de vaccin Moderna, acestea fiind distribuite în judeţ, pentru a începe, joi, imunizarea şi cu acest ser.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această dimineaţă, 810 doze de vaccin Moderna au ajuns la Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Sibiu, de unde serul imunizant a fost distribuit în condiţii optime de siguranţă către centrele de vaccinare din judeţ, cu respectarea lanţului de frig, la temperatura de 2-8 grade Celsius", a transmis DSP Sibiu, într-un comunicat de presă. 

De joi, în centrele de vaccinare din judeţul Sibiu, va începe administrarea vaccinului Moderna pentru care rapelul se realizează la 28 de zile. Vor fi imunizate cu prima doză de vaccin de la Moderna persoanele planificate în platforma de programare, continuându-se în paralel cu administrarea rapelurilor Pfizer.

Potrivit DSP Sibiu, până în prezent, peste 13.000 de sibieni au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, dintre care circa 4.000 au fost imunizaţi şi cu cea de-a doua doză, fiind administrate în judeţ 17.561 doze de vaccin Pfizer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.