Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov anunţă că pe Transfăgărăşan vor fi montate plase de protecţie şi bariere dinamice pentru a opri căderile de pietre pe şosea şi a creşte astfel siguranţa. Lucrările ar urma să fie încheiate până în vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând din acestă vară pe Transfăgărăşan veţi putea circula în mai multă siguranţă. După ani de zile în care căderile de stânci au cauzat probleme pentru siguranţa circulaţiei, DRDP Braşov a contractat lucrări ample de securizare a versanţilor stâncoşi”, au arătat, marţi, reprezentanţii DRDP Braşov, într-o postare pe Facebook.

FOTO: Facebook DRDP Braşov
FOTO: Facebook DRDP Braşov

Ei au explicat că vor fi montate plase de protecţie şi bariere dinamice pe trei dintre cele mai expuse zone dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, pentru a stopa astfel căderile de pietre pe carosabil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.