Ministrul Apărării, Vasile Dîncu a anunţat, vineri, despre termenul pentru achiziţia de corvete, care s-a amânat de mai multe ori, că li s-a cerut ieri o nouă amânare, pentru că această asociere dintre Naval Group şi Şantierul Naval Constanţa s-a mai prelungit cu câteva luni până în luna septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ni s-a cerut ieri o nouă amânare, pentru că această asociere dintre Naval Group şi Şantierul Naval Constanţa s-a mai prelungit cu câteva luni până în septembrie şi vin cu o nouă ofertă şi evident că acum îi mai păsuim un pic, pentru că am văzut că s-au înţeles şi au început să lucreze cu o ofertă care să corespundă exact cererii”, a spus ministrul.

Vasile Dîncu a precizat că amânarea este de două, trei luni.

Ministrul Apărării spunea recent, referindu-se la programul de corvete, că negocierea este "pe ultimii metri" şi că aşteaptă răspunsul din partea asocierii Naval Group – Şantierul Naval Constanţa, cea care a câştigat licitaţia.

El menţiona că la finalul lunii aprilie, cel mai probabil, va fi luată o decizie finală în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.