Deputatul Mircea Banias este infectat cu noul coronavirus, au stabilit medicii, în urma testelor făcute sâmbătă la Parlament. El este asimptomatic, afirmă că nu a intrat în contact cu politicienii confirmaţi anterior şi nici nu a călătorit în zone aflate sub atenţionare

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului. În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias”, a transmis, luni seară, Grupul de Comunicare Strategică. 
 
Potrivit sursei citate, deputatul a declarat că nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chiţac şi nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenţionare.
 
”Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Şi în cazul domniei sale va fi declanşată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacţilor”, au mai transmis autorităţile. 
 
Acestea recomandă tuturor persoanelor care s-au aflat într-un contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus să se autoizoleze la domiciliu şi să informeze în cel mai scurt timp autorităţile. 
 
Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus este de 168, iar 9 persoane s-au vindecat. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.