O delegaţie din Israel s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), prezentând modul de desfăşurare a campaniei de vaccinare din acest stat. Discuţiile "au generat noi idei pentru impulsionarea campaniei de vaccinare din România", arată CNCAV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O delegaţie medicală de experţi din Israel a fost primită, miercuri, la sediul CNCAV, de către coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiţă, la întâlnire participând şi David Saranga, ambasadorul Israelului în România.

"Membrii delegaţiei au prezentat modul de desfăşurare al campaniei de vaccinare din Israel, principalele dificultăţi întâmpinate, dar şi punctele forte pe care s-au bazat în atingerea obiectivelor stabile. Discuţiile demarate au fost constructive şi au generat noi idei pentru impulsionarea campaniei de vaccinare din România", au transmis reprezentanţii CNCAV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.