Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti au anunţat că, duminică seară, s-a produs o degajare de fum la un tablou electric dintr-o cameră tehnică a Aeroportului "Henri Coandă", o parte dintre pasagerii aflaţi în terminal fiind duşi în altă zonă, până la evacuarea fumului. Traficul pe aeroport nu a fost perturbat, au arătat aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În cursul serii de 1 august, ora 19.23, în urma alarmei primite prin centrala de incendiu, pompierii aeroportului Henri Coandă au intervenit într-o cameră tehnică din zona de îmbarcare (Finger), unde s-a produs o degajare de fum la un tablou electric. Începutul de incendiu a fost imediat stins", au transmis reprezentanţii CN Aeroporturi Bucureşti.
 
Conform acestora, în zona apropiată camerei tehnice afectate nu se aflau pasageri, dar, din motive de siguranţă, o parte din pasagerii aflaţi în terminal au fost conduşi într-o altă zonă, până la evacuarea completă a fumului.
 
"Nu s-au înregistrat perturbări ale traficului pe aeroport", au precizat sursele citate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.