Decizia de numire a Georgianei Alexandra Văcaru în funcţia de prefect al Capitalei a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul a decis numirea Georgianei Alexandru Văcaru la Prefectura Capitalei, post rămas vacant după ce Alin Stoica, propus de USR PLUS, a fost demis în contextul scandalului din coaliţia de guvernare.

Georgiana Alexandra Văcaru este absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza fin Iaşi şi absolventă a Facultăţii de Relaţii internaţionale a Universităţii ”Babeş - Bolyai” şi are un master în Drept european şi un altul în Dreptul concureţei la universităţi din Fraţa.

A lucrat, prinre altele, la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, la MAE, la Consiliul Concurenţei, la Tribunalul UE, iar din august lucrează la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, ca şef al  Serviciului Juridic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.