Decathlon retrage de pe piaţă un scaun pentru copii cu greutatea de 7 – 15 kilograme care prezintă risc de desfacere. Cei care au cumpărat produsul sunt chemaţi să-l returneze, urmând a primi banii înapoi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decathlon retrage de pe piaţă scaun copil 7-15 kg, toate fantele albastre, Nabaiji, comercializat în perioada 1 februarie - 14 iulie 2019 inclusiv.

”Ca urmare a procedurilor noastre de asigurare a calităţii, echipele Nabaiji au identificat un risc potenţial: îmbinarea dintre colac şi scaune se poate detaşa. Ansamblul se poate desface treptat şi parţial în vecinătatea scaunului sau chiar complet. Acest fenomen aleatoriu apare doar în cazuri foarte rare, cu toate acestea nu dorim să ne asumăm niciun risc în ce priveşte siguranţa utilizatorilor nostri şi de aceea retragem de pe piaţă toate produsele noastre”, a transmis, joi, Decathlon.

Toţi cei care au cumpărat un astfel de scaun sunt invtaţi în cel mai apropiat magazin unde vor primi banii înapoi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.