Premierul Viorica Dăncilă a transmis, marţi, un mesaj de Ziua Învăţătorului, în care spune că educaţia trebuie să rămână un pilon fundamental pentru a ne dezvolta ca naţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Azi, de Ziua învăţătorului, avem prilejul să ne exprimăm recunoştinţa faţă de dascăli, să medităm la rolul pe care îl au în societate. Educaţia trebuie să rămână un pilon fundamental pentru a ne dezvolta ca naţiune, iar susţinerea învăţământului, ca domeniu prioritar în politicile publice, este o datorie de onoare pentru factorii decidenţi. La mulţi ani, doamna învăţătoare! La mulţi ani, domnule învăţător!", este mesajul transmis de Viorica Dăncilă.

Ziua Învăţătorului este sărbătorită în fiecare pe 5 iunie, reprezentând, totodată, şi ziua naşterii lui Gheorghe Lazăr, considerat fondatorul învăţământului românesc. Elevii merg la şcoală, dar nu au cursuri, ci iau parte la activităţi extracurriculare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.