Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că, în şedinţa de Guvern de miercuri, vor fi alocate fonduri suplimentare pentru plata despăgubirilor după exproprieri pentru proiectul drumului expres Craiova - Piteşti şi pentru reabilitarea liniei ferate Braşov - Simeria. Tot miercuri, vor fi reaprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru autostrada Sebeş - Turda, pentru adaptarea unor soluţii tehnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom aproba în şedinţa de astăzi măsuri pentru continuarea unor importante proiecte de infrastructură de transport, alocând fondurile suplimentare necesare pentru plata despăgubirilor foştilor proprietari ale căror imobile au fost expropriate pentru a putea fi realizate două proiecte, drumul expres Craiova - Piteşti  - tronsonul 2 şi reabilitarea liniei de cale ferată Braşov - Simeria", a spus Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

De asemenea, vor fi reaprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru autostrada Sebeş - Turda, în scopul adaptării unor soluţii tehnice, asigurând astfel cadrul necesar pentru finalizarea acestui obiectiv de investiţii.

"Urmărim cu atenţie stadiul fiecărei investiţii şi vreau să ne asigurăm că intervenim pentru deblocarea lor dacă este cazul, dar şi pentru implementarea în termenele asumate", a mai spus Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.