Vicepremierul Dan Barna a afirmat, vineri, la Sibiu, că vaccinarea este singura solţie pentru revenirea la normaitate, find necesară atingerea imunătăţii colective. ”Nu scăpăm cu ceaiuri de plante şi cu încredere că lasă că ne descurcăm că ne ocoleşte virusul”, a afirmat vicepremierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă nu ne vaccinăm, nu vom depăşi această situaţie. Nu există alternativă, nu există altă soluţie magică, nu scăpăm cu ceaiuri de plante şi cu încredere că lasă că ne descurcăm că ne ocoleşte virusul”, a afirmat, vineri, într-o cnferinţă de presă la Sibiu, Dan Barna.

Vicepremierul afirmă că  virusul ”poate să aibă efecte dramatice asupra sănătăţii sau chiar vieţii”.

Barna afirmă că, în Comitetul interministerial s-au făcut mai multe propuneri de relaxare a măsurilor pentru persoane vaccinate, unele vizând organizarea de evenimente private cu persoane vaccinate.

”Măsurile pe care le-am propus încearcă să încurajele vaccinarea: nunţi, botezuri, intenţionăm să fie posibile pentru persoane vaccinate. Se pot organiza evenimente cu număr mai mare de persoane, cu numărul necesar fiecărei familii, dacă toate persoanele sunt vaccinate”, a mai afirmat Barna.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.