Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că bugetul municipalităţii a fost gestionat prost de administraţia anterioară, "care a ales să arunce banii pe distracţie şi mai puţin pe investiţii corecte şi necesare pentru oameni, dar lucrurile pe care le descoperim în fiecare zi sunt peste orice imaginaţie". El precizează că o primă formă a bugetului va fi prezentată la finalizarea dezbaterilor. "Ceea ce pot deja spune este că multe dintre cheltuielile inutile de până acum nu se vor regăsi în noul buget”, subliniază Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a continuat, joi, discuţiile despre bugetul pe 2021 cu directorii din cadrul instituţiilor subordonate Primăriei Municipiului Bucureşti, la întâlniri fiind prezenţi şi viceprimarii Capitalei, Stelian Bujduveanu şi Horia Tomescu, precum şi consilieri municipali.

De asemenea, la întâlniri au fost prezente şi organizaţii non-guvernamentale: Frontul Comun pentru Dreptul la Locuire, Active Watch, ARCEN, Grupul de Iniţiativă Civică Cişmigiu, EDIT, Asociaţia Culturală pentru Educaţie prin Artă, Nod Makerspace, BASAR, Funky Citizen.

"Concluzia zilei de astăzi nu diferă cu mult faţă de altele. Ştiam că bugetul Primăriei a fost gestionat prost de administraţia anterioară, care a ales să arunce banii pe distracţie şi mai puţin pe investiţii corecte şi necesare pentru oameni, dar lucrurile pe care le descoperim în fiecare zi sunt peste orice imaginaţie. Imediat ce terminăm dezbaterile, adică lunea viitoare, vom da o primă formă bugetului. Ceea ce pot deja spune este că multe dintre cheltuielile inutile de până acum nu se vor regăsi în noul buget”, a declarat primarul Capitalei.

La discuţiile de joi a fost convocată conducerea Administraţiei Fondului Imobiliar, a Poliţiei Locale, a Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor, reprezentanţii Grădinii Zoologice, ai Centrelor pentru Tineret şi Seniori, precum şi directorii instituţiilor de spectacol şi cultură din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.