Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul a avut loc la o adâncime de 85 de kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit INCDFP, sâmbătă, la ora 4.45, s-a produs în Zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, un cutremur cu magnitudinea 3.1 pe scara Richter, la adâncimea de 85 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (39 de kilometri), Covasna (45 de kilometri), Slănic-Moldova (54 de kilometri), Târgu Secuiesc (56 de kilometri), Odobeşti (57 de kilometri).

Cel mai mare cutremur din acest an, de 5,8 magnitudine, a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.