Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Buzău, la o adâncime de 133,5 kilometri, arată Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit INFP, seismul s-a produs la ora 2:02:43 (ora locală a României), în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adâncimea de 133,5 kilometri.

Cutremurul a fost unul slab, având magnitudinea 3,5 şi intensitatea I.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 50 de kilometri NV de Buzău, 60 de kilometri V de Focşani, 65 de kilometri SE de Sfântu Gheorghe, 68 de kilometri E de Braşov, 72 de kilometri NE de Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.