Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs, duminică seara, în judeţul Vrancea. Acesta este al doilea seism înregistrat duminică în România, după cel din judeţul Buzău, care a avut magnitudinea de 4,1 pe Richter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) anunţă că un cutremur cu magnitudinea 3.5 pe scara Richter a avut loc, duminică, la ora 22.06, în Zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea.

Seismul s-a produs la adâncimea de 114 de kilometri.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de I grad Mercalli.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (49 kilometri), Odobeşti (44 kilometri), Râmnicu Sărat (51 kilometri), Buzău (55 kilometri), Panciu (51 kilometri).

Iniţial, INFP a anunţat că magnitudinea era de 3,2 pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudinea 4,1 pe scara Richter s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Buzău, la o adâncime de 136 de kilometri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.