Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, convocat în sistem online de prefectul judeţului, a decis, luni, suspendarea cursurilor "faţă în faţă" pentru încă o şcoală gimnazială şi pentru două clase de la o altă unitate de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Prefecturii Buzău, în urma propunerilor venite din partea consiliilor de administraţie ale şcolilor şi avizate de către Direcţia de Sănătate Publică Buzău, membrii CJSU au decis suspendarea cursurilor "faţă în faţă” la Şcoala Gimnazială ”Aviator Mircea T. Bădulescu” din municipiul Buzău şi la clasa 0 D (pregătitoare) şi clasa a III-a C de la Şcoala Gimnazială ”George Emil Palade” din municipiul Buzău.
 
Măsurile sunt valabile până în 24 octombrie inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3 (online).
 
În judeţul Buzău patru unităţi de învăţământ îşi desfăşoară activitatea conform scenariului roşu, respectiv Colegiul Naţional B.P. Hasdeu şi Şcolile Gimnaziale 1, 7 şi 11.
 
De asemenea, membrii CJSU Buzău au decis suspendarea restricţiilor aprobate în 7 octombrie pentru locuitorii comunei Vermeşti după ce incidenţa cumulată a scăzut de la valoarea de 1,53 la 1,33 cazuri la mia de locuitori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.