O grădiniţă şi mai multe clase de învăţământ primar din judeţul Buzău se închid, timp de două săptămâni, din cauza îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a decis, marţi, actualizarea scenariilor de  desfăşurare a cursurilor pentru mai multe unităţi şcolare din judeţ.

Astfel, se suspendă cursurile "faţă în faţă” la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 ”Căsuţa Poveştilor” din municipiul Buzău, dar şi la clasele a II –a, a III-a şi a IV-a de la Şcoala Gimnazială "Tache şi Ecaterina Tocilescu” Vintilă Vodă şi la Grădiniţa din structura acestei şcoli, la clasa a II –a de la Şcoala Gimnazială Lopătari.

Cursurile acestor unităţi se vor desfăşura exclusiv online până în 26 octombrie inclusiv.

De asemenea, CJSU a decis ca, începând de joi,să fie reluate cursurile faţă în faţă la clasa a IV-a de la Şcoala Gimnazială „George Emil Palade” şi la alte trei clase de gimnaziu de la Şcoala Gimnazială nr 1 din Râmnicu Sărat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.