O cursă aeriană care circulă pe ruta Munchen - Sibiu a fost anulată, sâmbătă, din cauza condiţiilor meteorologice din Germania, de aceea, cursa retur Sibiu - Munchen nu a putut fi operată, fiind anulată. Compania Lufthansa a anunţat că pasagerii vor fi rerutaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Sibiu, cursa LH 1664, München - Sibiu, programată pentru sosire la ora la ora 17.50 a fost anulată datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile de la München.

”Ca urmare a anulării acestei curse este afectat şi zborul pentru plecare LH 1665 de la Sibiu la München, programat la ora 18.25, în sensul in care acesta a fost anulat”, au precizat reprezentanţii Aeroportului Sibiu. 

Potrivit acestora, compania Lufthansa se va asigura că toţi pasageri vor ajunge la destinaţie, respectiv aceştia vor fi rerutaţi. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.