Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a afirmat că marţi, va semna ordinul de distribuire denoi teste către direcţiile de sănătate publică, iar apoi acestea vor ajunge în şcoli, după ce mai multe judeţe au solicitat teste în plus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cseke Attila a fost întrebat marţi, într-o conferinţă de presă despre faptul că directorii de şcoli se plâng că nu au teste şi dacă ştie ceva despre această situaţie. 
“Ştiu de această problemă, vineri am dispus o analiză la nivelul Ministerului Sănătăţii împreună cu Direcţiile de Sănătate Publică şi pot să vă spun că astăzi voi semna ordinul de distribuire a noi teste către DSP-uri pentru şcoli. Toate judeţele care au solicitat în mod oficial la Ministerul Sănătăţii teste în plus pentru şcolari, pentru a fi distribuite în şcoli, vor primi, există şi judeţe în care încă nu este necesar a fi suplimentată acest număr de teste. Toţi cei care au solicitat vor primi astăzi aprobare”, a declarat Cseke Attila.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.