Medicul estetician Constantin Stan a deschis la Iaşi, în urma unei investiţii de 700.000 de euro, Cronos Med, clinică în care pot fi făcute intervenţii estetice minim invazive sau non-invazive, pentru femei şi bărbaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vreau să îndepărtez conceptul pe care-l trăim din ce în ce mai frecvent, acela numit fast beauty, acele tehnici, acele proceduri create de medici, dar şi cerute de pacienţi, care sunt împotriva naturaleţii. Sunt şi suntem aici pentru o ecologie a frumosului. Vrem să fim naturali, vrem să trăim bine. (...) În medicina estetică îmi doresc protocoale sigure, naturale”, a declarat medicul Constantin Stan pentru Prima Tv.
Echipa de medici de la Iaşi asigură intervenţii atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi
Clinica asigură intervenţii faciale şi corporale, una dintre cele mai cerute fiind intervenţiile de augmentare mamară, dar şi procedurile chirurgicale cât mai puţin invazive, cu recuperare rapidă. 
Investiţia în clinica de la Iaşi Cronos Med, situată în apropierea Palatului Culturii, este de 700.000 de euro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.