Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a eliminat, vineri, Croaţia de pe lista ţărilor considerate cu risc epidemiologic, după ce autorităţile sanitare europene au corectat rata de infectare

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CNSU a decis, vineri, modificarea listei ţărilor/zonelor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat aprobată prin HCNSU nr. 9 din 11.02.2021. 
 
”Modificarea listei ţărilor/zonelor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat constă în eliminarea Croaţiei de pe această listă, în conformitate cu rectificarea efectuată de ECDC referitor la numărul de cazuri din această ţară”, a transmis CNSU. 
 
Cu o seară în urmă, CNSU a aprobat lista ţărilor/zonelor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea. 
 
Croaţia, cu o rată de infectare de 599.1 cazuri la 100.000 de locuitori, apărea pe lista aprobată joi seară. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.