Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, anunţă că se ridică măsura carantinei în localitatea Aroneanu, din noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 00.00, după ce rata de infectare a scăzut de la 10,27 la mie, la 4,62 la mie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi ridică în această noapte măsura carantinării în cazul satului Aroneanu - începând cu 3 ianuarie 2021, ora 00:00. Aşadar, măsurile luate au funcţionat, iar efortul comun al respectării acestor măsuri de către cetăţeni se reflectă în rezultatele înregistrate astăzi. Vă doresc multă sănătate tuturor şi putere de a fi în continuare vigilenţi în a vă proteja de acest virus”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Costel Alexe. 
 
Potrivit acestuia, rata de infectare a scăzut de la 10,27 la mia de locuitori, cât era pe 19 decembrie 2020 la momentul deciziei de a institui carantina, la o rată actuală de 4,62 cazuri la 1.000 de locuitori. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.