Corpul de control al ministrului Sănătăţii a început, luni, verificările la Spitalul Judeţean Ilfov, planificat de mult timp, în cadrul anchetei fiind vizate şi unele nereguli, în cazul cărora au fost primite mai multe sesizări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficiali din Ministerul Sănătăţii au declarat, pentru News.ro, că verificările fac parte planul de control stabilit anterior.

Surse din cadrul Spitalului Judeţean Ilfov au precizat, pentru News.ro, că echipa de control a Ministerului Sănătăţii va verifica şi posibile nereguli, după ce au fost făcute mai multe sesizări.

Echipa de control a Ministerului Sănătăţii va verifica, printre altele, respectarea procedurilor operaţionale, condiţiile igienico-sanitare, modul de raportare a infecţiilor nosocomiale, achiţiilor publice derulate de unitatea sanitară şi activitatea economico-financiară. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.