Copilul de 12 ani din Brăila, căutat în râul Buzău după ce a mers la scăldat cu prietenii, a fost găsit, joi seară, la aproximativ doi kilometri în aval de zona în care a fost văzut ultima dată. Copilul de 10 ani din Vrancea este în continuare căutat de pompieri şi scafandrii în râul Siret.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian, copilul de 12 ani din Brăila, căutat încă de miercuri după-amiază în râul Buzău după ce a mers la scăldat cu prietenii, a fost găsit, joi seară, la aproximativ doi kilometri în aval de zona în care s-a scufundat.

Căutările s-au desfăşurat pe tot parcursul zilei de joi, cu scafandrii şi o barcă pneumatică.

Băiatul de 12 ani se afla la bunici, iar miercuri după-amiază el a mers cu mai mulţi prieteni la scăldat. La două minute de la momentul la care a intrat în apă, băiatul nu a mai fost văzut, iar un bărbat a sunat la 112 cerând sprijin pompierilor.

Scafandrii din Brăila erau detaşaţi la Constanţa pentru misiuni specifice pe litoral, dar s-au întors de urgenţă. Ei au făcut căutări miercuri seară, dar le au întrerupt la lăsarea întunericului şi le au reluat joi.

Copilul Ştefan Alexe era elev la Liceul cu Program Sportiv Brăila, în clasa a VII-a, şi juca handbal la HC Dunărea.

În acest caz, Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

În continuare, în judeţul Vrancea, este căutat un copil de 10 ani în râul Siret.


Sesizarea privind dispariţia lui a fost fost făcută miercuri seară de către mama sa care le-a spus poliţiştilor că minorul a plecat de acasă la ora 16.30 şi nu a mai revenit. El nu ar fi avut permisiunea să meargă la scăldat, a susţinut femeia.


Căutările au început miercuri seară, în jurul orei 22.00. Un echipaj cu barcă a căutat copilul până când, din cauza întunericului, s-a dispus încetarea operaţiunii. Căutările au fost reluate joi dimineaţă şi continuă.


Potrivit unor surse locale, hainele copilului au fost găsite pe malul Siretului

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.