Un copil de 13 ani a fost dat dispărut, după ce a plecat dintr-un centru pentru minori din Iaşi, fiind căutat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 27 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, minorul CORDUNEANU CONSTANTIN ANDREI, în vârstă de 13 ani, a plecat dintr-un centru pentru minori din oraşul Târgu Frumos şi nu a mai revenit”, a transmis, vineri, IPJ Iaşi.

Sursa citată a precizat că, la momentul plecării, acesta purta o pereche de pantaloni de culoare negru, hanorac de culoare albastru şi în picioare purta adidaşi de culoare negru cu roşu.

Semnalmente: 1,45 m înălţime, 35 kg, ten măsliniu, ochi de culoare căprui şi păr de culoare şaten închis.

”Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugate  să apeleze numărul unic de urgenţă 112  sau să anunţe  cea mai apropiată unitate de poliţie”, au transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.