Copiii ucraineni care vin în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei de la Isaccea din judeţul Tulcea primesc, începând de joi, jucării din partea poliţiştilor de frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Andrei Ene, a declarat că jucăriile au fost strânse în cadrul unei campanii iniţiate de poliţiştii de frontieră. 
 
"Ne aflăm în PTF Isaccea, loc prin care, de la momentul izbucnirii conflictului din Ucraina, au intrat în România din Ucraina peste 47.000 de persoane. Din păcate, foarte multe persoane dintre acestea sunt copii, copii care nu au nicio vină, copii nevinovaţi. Aceştia urmează să vină cu feribotul de pe partea ucraineană pe teritoriul naţional. Aici, îi vom întâmpina cu foarte multe jucării pentru că poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au iniţiat o campanie care se numeşte <<Valurile speranţei>>, o campanie prin care foarte mulţi oameni, persoane fizice, precum şi asociaţii au donat jucării, jucării pe care aceşti copii nevinovaţi urmează să le ia cu mânuţele lor şi să le aducă un strop de bucurie, un strop de mulţumire şi puţină pace în sufletul lor”, a transmis Andrei Ene. 
 
Astfel, după ce au coborât de pe feribot copiii au fost întâmpinaţi de poliţiştii de frontieră care le-au oferit jucării.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.