Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, împreună cu preşedintele Comisiei pentru învăţământ, senatoarea Monica Anisie, şi cu organizaţia "World Vision" România au organizat un concert de colinde intitulat „Copii pentru copii”, la care au participat 200 de elevi din şcolile bucureştene şi din judeţul Ilfov, precum şi copii din medii defavorizate. Elevii bucureşteni au oferit cadouri de Crăciun celor 100 de copii de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Unirea, din judeţul Călăraşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elevii bucureşteni au oferit cadouri de Crăciun celor 100 de copii de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Unirea, din judeţul Călăraşi, aflaţi în vizită la Senat, în cadrul programului "Iarna pe o altfel de uliţă", transmite Senatul.

”Ne faceţi ziua mai frumoasă prin prezenţa voastră! Mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest eveniment, „Copii pentru copii”! Este absolut minunat, ca la această vârstă, să înţelegeţi cât de importanţi sunteţi pentru noi şi cât de important este să fiţi prieteni unii cu alţii şi să învăţaţi să vă ajutaţi unii pe ceilalţi. De fiecare dată, să fiţi recunoscători şi să apreciaţi ceea ce fac doamnele şi domnii profesori şi învăţători pentru voi”, a afirmat preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, în timpul întrevederii cu copiii.

”Ne bucurăm că aţi venit să ne colindaţi! Moşul a trecut pe la Senat, iar voi, copii cuminţi şi ascultători, veţi primi astăzi cadouri”, i-a întâmpinat senatoarea Monica Anisie.

"Vă mulţumesc pentru cadourile pe care ştiu că le-aţi pregătit cu atât drag! Ştiu că sunteţi şi voi emoţionaţi la gândul că veţi oferi aceste daruri, iar cei mici din judeţul Călăraşi vor fi extrem de surprinşi şi de bucuroşi să vă cunoască." a mai adăugat senatoarea PNL.

Evenimentul a avut ca scop crearea de legături de amiciţie între copiii prezenţi, oferindu-le, totodată, prilejul de a-şi manifesta altruismul şi generozitatea, bucurându-se, în acelaşi timp, şi de atenţia senatorilor, precizează Senatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.