Conducerea Poliţiei Române a dispus, joi, un control la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca, după ce elevii au reclamat că au găsit viermi în mâncare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, joi, precizări, după ce în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la nereguli în alimentaţie la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca.

”Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti, pentru verificarea aspectelor semnalate. La finalizarea verificărilor, urmează a fi dispuse măsurile legale în consecinţă”, au transmis oficialii Poliţiei Române.

Potrivit www.stiridecluj.ro, elevii de la Şcoala de Poliţie ”Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncarea servită joi.

La masa de prânz s-au servit ciorbă şi paste, în ambele feluri de mâncare fiind găsiţi viermi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.