Direcţia de Sănătate Publică Timiş a demarat un control la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, după ce în spaţiul public au apărut imagini din saloane cu pereţi scorojiţi, mobilier ruginit şi cerşafuri în ferestre. Rezultatele verificărilor vor fi transmise Ministerului Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Dana Şpac a declarat pentru News.ro că în urma controlului, rezultatele vor fi transmise Ministerului Sănătăţii.

"O echipă de la DSP a început un control la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Verifică exact aspectele semnalate în urma apariţiei imaginilor de pe internet. În urma verificărilor se va face o comunicare către Ministerul Sănătăţii, cu rezultatele controlului", a declarat Dana Şpac.

Imagini cu un salon unde erau internaţi pacienţi ai Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, în care se puteau observa pereţi scorojiţi, cearşafuri agăţate pe ferestre, mobilier ruginit şi aşternuturi învechite, au fost postate pe internet şi au devenit virale.

Managerul unităţii medicale, Voichiţa Lăzureanu, precum şi primarul Nicolae Robu au declarat că unitatea medicală se află în reparaţii şi că în mod normal în salonul fotografiat nu ar fi trebuit să fie cazaţi pacienţi, deoarece salonul se află în şantier, însă acest lucru s-a întâmplat, totuşi, din lipsă de spaţiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.