Inspectorii ANPC au desfăşurat duminică o acţiune de control în Hala veche Obor din Capitală, acţiune în urma căreia administratorul a fost amendat, iar activitatea va fi oprită temporar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ANPC, operatorul economic CI-CO SA, administratorul Halei, a fost sancţionat cu 30.000 lei şi totodată a fost dispusă sancţiunea contravenţională complementară de oprire temporară a prestării de servicii, fiind propusă măsura închiderii temporare pentru o perioadă de până la 6 luni.

- Imaginile din timpul controlului arată produse congelate păstrate în condiţii improprii şi peşte alterat, care era pregătit pentru vânzare într-o încăpere insalubră. Un angajat a fost surprins chiar în momentul în care tăia peştele deşi era evident că era impropriu consumului. 

De asemenea, inspectorii ANPC au găsit alimente depozitate în condiţii neigienice, inclusiv încăperi frigorifice murdare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.