Drumarii intervin pentru deszăpezirea DN 7 C, Transfăgărăşan, astfel încât circulaţia să poată fi deschisă înainte de 1 iulie, aşa cum este programat. În aceste zile, utilajele intervin într-o zonă unde stratul de zăpadă are cinci metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Angajaţii noştri de la Districtul Bâlea lucrează intens la curăţarea zăpezii acumulate peste iarnă pe versantul nordic al drumului. Acum se lucrează într-o zonă în care stratul de zăpadă depăşeşte 5 metri grosime”, a transmis, joi, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov, referindu-se la DN 7 C, Transfăgărăşan.  

Drumarii încearcă să finalizeze operaţiunea, astfel încât circulaţia să fie reluată înainte de 1 iulie.  

”Dacă şi vremea va ţine cu noi, suntem încrezători că vom putea să deschidem şoseaua pentru circulaţia publică înainte de termenul obişnuit de 1 iulie”, au mai precizat reprezentanţii DRDP Braşov.  

Potrivit meteorologilor, joi, stratul de zăpadă măsura 82 de centimetri la Bâlea Lac.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.