Clotilde Armand a anunţat că Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncţional Caraiman, şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” – Facultatea de Medicină Dentară vor desfăşura, timp de un an, campania „Un zâmbet sănătos pentru copiii din grădiniţele Sectorului 1”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul acestei campanii, care va începe la 31 ianuarie 2022, aproximativ 2.000 de copii din cele 19 grădiniţe de pe raza Sectorului 1 vor beneficia de consultaţii stomatologice gratuite, arată un comunicat de presă al USR.

Medicii stomatologi vor ajunge în fiecare grădiniţă de stat, unde vor evalua starea de sănătate a copiilor şi vor identifica nevoile de tratament stomatologic. Preşcolarii vor afla lucruri noi despre igiena dentară, despre alimentele care strică dinţii, despre nevoia controalelor periodice realizate de medicul stomatolog, despre periajul corect al dinţilor şi despre beneficiile detartrajului.

În cadrul campaniei, va avea loc şi un concurs de desene cu tematică, iar cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Campania de promovare a sănătăţii orale „Un zâmbet sănătos pentru copiii din grădiniţele Sectorului 1” face parte dintre proiectele de informare, educare, comunicare şi conştientizare organizate de Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncţional Caraiman, pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos, mai indică sursa menţionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.