Autoritatea Teritorială de Ordine Publică lansează o consultare publică cu privire la ordinea şi securitatea publică din Bucureşti, iar chestionarele pot fi completate până în 10 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Autoritatea Teritorială de Ordine Publică lansează o consultare publică cu privire la ordinea şi securitatea publică din Bucureşti. Locuitorii Capitalei sunt invitaţi să-şi spună părerea în legătură cu nivelul de siguranţă al oraşului, principalele probleme cu care se confruntă din punctul de vedere al securităţii, activitatea instituţiilor cu atribuţii în domeniul asigurării şi menţinerii ordinii publice şi intervenţiei în diverse situaţii, precum şi alte aspecte relevante cu privire la ordinea şi securitatea publică”, a transmis, luni, Primăria Bucureşti.

Instituţia anunţă că rezultatele consultării publice vor fi interpretate pentru realizarea planului strategic pentru anul 2024.

Chestionarul poate fi completat în perioada 27 noiembrie – 10 decembrie 2023. 

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, organism cu rol consultativ care se constituie şi funcţionează pe lângă Consiliul General al Municipiului Bucureşti, asigură, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.