Purătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a declarat vineri despre reabilitarea Complexului Vila Lac cu aproximativ 56 de milioane de euro că este vorba de aproximativ 10 hectare, cu mai multe construcţii pe el, datând din anii '60 şi trebuie să răspundă celor mai înalte standarde de protocol, pentru că acolo sunt găzduiţi înalţii vizitatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a fost întrebat vineri, după şedinţa Executivului, despre hotărârea pusă în transparenţă decizională, prin care ar trebui să se reabiliteze Complexul Vila Lac cu aproximativ 56 de milioane de euro, cum vede Guvernul această reabilitare şi dacă este în acest moment oportună, având în vedere situaţia economică a României. ”Nu pot să-mi asum declaraţii de oportunitate, însă pot să repet ceea ce am auzit, cred, chiar de la premierul României, că nu este cazul să punem această reabilitare pe lista priorităţilor, deşi este un demers necesar, a spus echipa de expertizare”, a arătat Constantin. Reprezentantul Executivului a menţionat că este vorba de un întreg complex, de aproximativ 10 hectare, cu mai multe construcţii pe el, datând din anii '60 - a trecut, aşadar, printr-o succesiune de seisme în în Bucureşti -, care trebuie să răspundă celor mai înalte standarde de protocol pe care o ţară le poate oferi, în cazul nostru România, pentru că acolo sunt găzduiţi, de regulă, înalţi vizitatori, atunci când există aceste oportunităţi. Dar, repet, prioritizarea pe lista guvernamentală va putea fi confirmată abia după ce, tot în şedinţă de guvern, va trebui adoptată o hotărâre. Dacă nu avem acea hotărâre, proiectul pus acum în transparenţă de Ministerul Dezvoltării va fi ajustat în consecinţă.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.